tvkalamaria.gr
Dsc 0640
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη: Η Josephine ξεσήκωσε την πλατεία Επταλόφου στη συναυλία για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Κοινοποίηση

Μια όμορφη βραδιά, μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη πλατεία Επταλόφου.

Οι δρόμοι έκλεισαν περιμετρικά της πλατείας και μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη αγκαλιά διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με όμορφες μικρές γιορτές, για όλες τις καλλιτεχνικές προτιμήσεις. Απολαύσαμε τους «ΚΑΤΙΦΕ», με ρεμπέτικο και λαϊκό ρεπερτόριο, την Γεωργία Μαρνέλου και την μουσική της ομάδα με λαϊκό πρόγραμμα, τους «KIMOLIASBAND» με ελαφρολαϊκό πρόγραμμα και τους «Pappasfamilyband» με ποπ και ροκ πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση ήταν και τα μουσικά τμήματα του Θερμαϊκού Ωδείου και του Λυδικού Ωδείου, η Σχολή Χορού «Dance Mania» με χορευτικές επιδείξεις, το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων με Χριστουγεννιάτικο ΜΠΑΖΑΡ και το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων με κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών με τη συμμετοχή παιδιών. Το κοινό απόλαυσε και την παιδική θεατρική παράσταση δρόμου «ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».

Ανιματέρ και διασκεδαστές με θεματικές φορεσιές διέσχιζαν τους δρόμους παίζοντας και χαρίζοντας χαρά στους διερχόμενους, μικρούς και μεγάλους.

Στις 20.00 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο, Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού, Παύλο Κεσόγλου παρέα με τα παιδάκια των παιδικών σταθμών της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ. Αμέσως μετά, ακολούθησαν εορταστικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια από τη νεανική ορχήστρα Μενεμένης και την παιδική χορωδία Μενεμένης.

Ξεχωριστή νότα στη εορταστική βραδιά έδωσε η γνωστή ερμηνεύτρια Josephine, η οποία τραγούδησε στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία. Η ερμηνεύτρια διασκέδασε τους εκατοντάδες θαυμαστές της, ξεσηκώνοντας με τις επιτυχίες της το κοινό το οποίο την καταχειροκρότησε και έτσι έκλεισε μια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το πρωί της ίδιας ημέρας, ο Τοπικός Εμπορικός Σύλλογος συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση της εκδήλωσης εμπλούτισε το πρόγραμμα με όμορφες δράσεις.

thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ για τον Δεκέμβριο 2023

Σε ποια σημεία γίνονται δωρεάν rapid test την Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Credit Agricole: Ποιες είναι οι προβλέψεις για τις τιμές του σιταριού και του αραβοσίτου για τους επόμενους μήνες